default-logo

Transfers

  • WIJ GAAN VERDER DAN ALLEEN HET BEDRUKKEN VAN PAPIER!!

SPANDOEKEN, ROLLUP BANNERS, BEACHVLAGGEN EN KLEDING

Wil je jouw merk, product of boodschap nog meer onder de aandacht brengen?
Dan bestel je je promotiemateriaal met eigen ontwerp bij Drukkerij Businessprint. Wij bedrukken o.a. spandoeken, rollup banners, beachvlaggen en diverse kleding en bedrijfskleding.

Ben je geïnteresseerd? Vul dan snel en geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. Voor details, prijzen en overige zaken wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

SPANDOEKEN
spandoek
Ben je opzoek naar een enkel of dubbelzijdig bedrukt spandoek voor je onderneming of vereniging of ben je meer op zoek naar een spandoek voor een leuk event, een jubileum of  geboorte? Wij leveren voordelige spandoeken in verschillende formaten. Naast de maatvoering kunnen onze spandoeken – indien wenselijk – met bevestigingsogen en omgezoomd worden opgeleverd.

ROLLUP BANNERS
Een rollup banner is ideaal voor een beurs of andere promotionele doeleinden. Een eigen look and feel die gemakkelijk zijn op te zetten voor een strakke presentatie. Onze rollup banners worden geleverd inclusief een draagtas en zijn echter alleen geschikt voor binnengebruik. Onze rollup banners worden full color bedrukt vanaf € 50,- exclusief BTW en ontwerpkosten.

BEACHVLAGGEN
Als je echt wilt opvallen dan plaats je een beachvlag met jouw reclame. Met een 115 grams kwaliteitdoek, enkelzijdig full color bedrukt en een scherpe prijs vanaf € 65,- maak je wat ons betreft de beste promotie.

KLEDING
Drukkerij Businessprint biedt o.a voor bedrijven de mogelijkheid dat deze de huisstijl tot in de kleding kunnen doorvoeren. Heb je zelf een ontwerp of wil je een leuke foto van bv. je zoon of dochter op een kledingstuk behoort dat uiteraard ook tot de mogelijkheden. Wij laten ons graag verrassen door jouw creativiteit!


CONTACTFORMULIER 'TRANSFERS'*Verplicht invullen!

Naar boven