default-logo

Totaal concept

  • WIJ ONTZORGEN GRAAG!

JE HUISSTIJL IS MEER DAN ALLEEN EEN LOGO

thumbnail_bp-fwMet je bedrijf wil je een zo goed mogelijke indruk maken bij je doelgroep(en). Je wilt een beeld schetsen dat past bij je imago. Een goede uitstraling in de vorm van een huisstijl is daarbij van belang. Het is het gezicht van het bedrijf dat identiteit uitstraalt. Een strakke huisstijl zorgt voor onderscheiding ten opzichte van je concurrenten. Daarnaast draagt het de kernwaarden uit waar de doelgroepen zich in herkennen. De visuele identiteit van de organisatie is meer dan alleen een logo. Andere elementen van een goede huisstijl zijn o.a. het kleurgebruik, typografie, lay-out, fotografie en een functionele website.

Ontzorgen staat bij Drukkerij Businessprint hoog in het vaandel en daarom leveren wij graag een totaal concept voor jouw bedrijf. Naast het gebruikelijke drukwerk werken wij intensief samen met Style Icons Webdevelopment, een eerlijk bedrijf welke uitstekend past bij de bedrijfsfylosofie van Drukkerij Businessprint en een goede kwaliteit leveren tegen een aantrekkelijke prijs.

Door deze samenwerking is het mogelijk om niet alleen je huisstijl te visualiseren als zijnde drukwerk maar ook op het World Wide Web.

Naar boven