default-logo

Drukwerk & Printen

  • VAN A TOT Z VERANTWOORDELIJK

DRUKWERK

thumbnail_bp-fwZakelijke klanten van Drukkerij Businessprint zijn verbonden aan Henry van den Herik die zich van A tot Z verantwoordelijk voelt voor de kwaliteit van jouw product. Door in te zetten op persoonlijke orderbegeleiding ben je verzekerd van deskundig advies. Want ook in snelle digitale tijden vormt persoonlijk contact nog altijd de basis van een goede werkrelatie. Van het drukken van 1 – kleur tot full color ben je bij Drukkerij Businessprint aan het juiste adres.

DIGITAAL DRUKWERK

thumbnail_bp-fwWij hebben de beschikking over een Hp Indigo digitale drukpers. Voor kleine oplagen in “super kwaliteit”, bij full color drukken het perfecte medium. Enkel door specialisten te onderscheiden van offsetdruk, met de mogelijkheid om te lamineren en zonder breken van de tekst of volvakken het papier te vouwen.

drukpersOmdat het digitale drukwerk enorm is uitbreid, hebben we een tweede digitale pers aangeschaft n.l. de Konica Minolta 6000 met een snelheid van 1 afdruk per seconde, deze machine is voorzien van een complete afwerkunit voor brochures. Inzetbaar bij veel papiersoorten en gram gewichten. Ook inzetbaar bij eigen ontwerp kaarten en kleine formaten. Zelfs enveloppen worden probleemloos verwerkt. Beide machines behoren tot de top in hun segment en zijn een welkome aanvulling voor de vaak korte levertijden.

INTERNET DRUKKEN

thumbnail_bp-fwInternetdrukkers schieten als paddestoelen uit de grond met de meest ingewikkelde menu’s om het drukwerk digitaal te bestellen. En dit terwijl 95% van het drukwerk wordt gedrukt op het formaat 21×29,7 (A4). Wanneer jij je bestand in PDF naar ons verzendt maken wij op basis van de hoeveelheid en het geschikte soort papier een scherpe prijs. Vóór het drukken controleren wij het bestand en nemen wij contact met je op, dit noemen wij ontzorgen! Wanneer je een bestand naar ons verzendt dient dit bestand rondom een afloop te hebben van 3mm.

Upload hier je bestand.

Naar boven